top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTamara

Gavetips - opplevelse i gave

En avslappende spaopplevelse er en herlig og trygg gave alle setter pris på. Vi har gleden av å tilby en rekke behandlinger som passer for både venner, familie, en vanlig hverdag eller en romantisk helg for to.

Hos oss vil du komme inn i en avslappende atmosfære med omsorgsfulle og kvalifiserte spaterapeuter som er der for at akkurat du skal få din beste opplevelse. Vi tilbyr noe for alle, og leverer et bredt spekter av deilige og nyttige behandlinger innen massasje, hudpleie, hårfjerning, fotpleie, vipper og bryn.

AVSLAPPENDE MASSASJE

Massasje er en viktig del for å pleie kropp og sjel, hvor både muskler og tanker får muligheten til å koble av. Etter en hektisk dag er ingenting bedre enn en rolig dag på spa med fokus på velvære og helse. Uavhengig av hvilken massasje du velger bruker vi beroligende og varme oljer som gir følelsen av total harmoni Utforsk våre spabehandlinger og massasje pakker her.

SPA FOR PAR

Gi bort en spa massasje til en du er glad i med duo behandling hos oss. Dette er den perfekte gaven for to personer som ønsker å nyte litt kvalitetstid sammen. Her kan du velge mellom flere deilige full kroppsmassasjer for himmelsk velvære fra topp til tå. Massasjen blir gjennomført i samme rom med behagelig og dempet belysning. Unn dere en spaopplevelse som skaper glede, minner og samhold. Spa for par kan kun bestilles via telefon eller e-post.


HUDPLEIE

Huden din endres i løpet av årstidene, og det er dermed lurt å analysere huden fra en tid til en annen. I salongen har vi gleden av å tilby både hudanalyse og veiledning slik at du finner de produktene, samt behandlingene som passer best for deg og din hud. Uansett hva slags pleie huden trenger finner du det hos oss. Med et bredt spekter av behandlinger, sammen produktene fra Exuviance har vi noe for enhver hudtype. Exuviance sine produkter er mulig å bestille med hjemlevering her.

GAVEKORT

Et gavekort fra oss passer til alle, og kan brukes som betalingsmiddel for behandlinger eller produkter. Gavekortet kan bestilles og betales enkelt med Vipps, og er gyldige i 12 måneder.

Velkommen.

295 visninger0 kommentarer
bottom of page