top of page
IMG_1262.jpg

KLASSISK KROPPSMASSASJE

Klassisk kroppsmassasje er en tradisjonell massasje for hele kroppen som løser opp i muskelspenninger.

 

Massasjen passer for deg som ønsker en beroligende og behagelig behandling.

Trykkpunktmassasje

DYP MUSKELMASSASJE

Dyp muskelmassasje går dypere ned i muskulaturen enn klassisk. Her fokuseres det på å bryte opp i muskelknuter og spenninger.

 

 

 

 

Nakke- og skuldermassasje

RYGG & NAKKEMASSASJE

 

Rygg og nakkemassasje fokuserer på å bearbeide muskelspenninger og stress. En avslappende behandling som løsner opp i stive muskler og ledd. Passer perfekt for deg som sitter mye foren datamaskin eller som jobber på kontor. 

AEnB2UrKtIg7cagmd0ghXeP1WS-IBwRSF1cbOuw_

AROMA MASSASJE

Massasjen utføres med beroligende aromaoljer. Her fokuseres det mest på at du skal slappe av, enn å løsne opp i muskelknuter. 

Stones Massasje

VARM STEINMASSASJE

Massasje med olje og varme vulkanske steiner fyller både kropp og sjel med. Varm steinmassasje reduserer smerter, minsker kronisk stress og øker fleksibiliteten i leddene. Som medisin for ømme og slitne muskler. 

 

 

 

 

Holding%20Tummy_edited.jpg

GRAVID MASSASJE

Ved gravid massasje blir det fokusert på de stedene som er mest belastet under graviditeten, som nedre rygg og bein. Her får du løsnet opp i spenninger, og økt blodsirkulasjonen.  

Massasjeterapi

FOT & LEGGMASSASJE

Grundig massasje av føttene som øker sirkulasjonen og myker opp i muskler og ledd. Kan brukes som restitusjon, skadeforebygging eller som en deilig avslappende hverdagsgave.  

Reiki behandling

RELAXING SOUL RITUAL

En fantastisk massasje for kropp og sinn. De eteriske oljene av lavendel og bergamott gir kroppen en ro og vitalitet. Varme lavasteiner reduserer muskelsmerter, minsker stress og øker blodsirkulasjonen. En behandling med fullstendig avslapning som passer perfekt for kalde høstdager. 

massasje

LIPO SHAPE

Anti-cellulitt massasje stimulerer blodsirkulasjonen, og fjerner overflødig vann og giftstoffer. Massasjen letter blod- og lymfestrøm, fjerner ujevnhet og styrker kroppen.  

bottom of page