ansiktsmassasje

KLASSISK ANNSIKTSBEHANDLING

Dette er en behandling for alle, både kvinner og menn. Behandlingen inkluderer rens, peeling, utrensning samt en kremmaske tilpasset din hudtype.

Her får du huden analysert samtidig som vi utarbeider et anbefalt hjemmepleieprogram.

Beauty Treatment

ANSIKTSDYPRENS

 

Dyprens er en grunnleggende behandling for deg som ønsker å ha en ren og velfungerende hud.

En klassisk dyprens med utklemming passer for alle som har  tilstoppede porer, sorte prikker og kviser i ansikt, på rygg og decollete.

Ansiktsvask

ACNE PEEL SYSTEM

 

Akne eller kviser skyldes betennelser i huden og forekommer hos de fleste unge mennesker, men akne kan også forekomme hos personer i voksen alder. Akne kan skyldes grunnet medisinske årsaker, hormonelle endringer, røyking eller et usunt kosthold. Vi jobber med Mesoestetic® som er verdensledende innen behandling av akne og hyperpigmentering.  Våre behandlingene gir svært gode resultater. 

Mote modell

KJEMISK PEELING

Peeling er en kjemisk eksfoliering av huden. En peeling behandling fjerner gamle og skadede hudceller, i tillegg til urenheter dypt ned i porene. Behandlingen stimulerer huden til å produsere nye hudceller, noe som gir en jevnere hud med en frisk glød. Vi tilbyr en rekke ulike peelinger, tilpasset alle typer hud. Peelingene har dokumentert effekt og utføres av sertifiserte hudpleiere. Behandlingen kan gjøres som en engangsbehandling, eller som kur for et mer varig resultat.

Kvinne med frynser

HERBS2PEEL B

Herbs2peel er en naturlig forebyggende anit-aging behandling som også passer for hender, hals og bryst.

 

 

Behandlingen er rask og svært effektiv. Passer for eldre hud, solskadet hud, ujevn hud, pigmentering, arr, porer, fet hud, urenheter samt for celluliter, strekmerker og sagging over magen, overarmer og lår. 

Natural Ingredient ansiktsmaske

HERBS2PEEL C

 

Den "korrigerende" C- Peel er en dyp peeling behandling og et supert alternativ til andre hudforyngelsesmetoder uten negative bivirkninger. Urtene i behandlingen går dypt inn i huden og viser til healing, beroligende og regenererende egenskaper.

 

C- Peel jobber med huden din for et bedre, tryggere og mer naturlig resultat på bare 5 dager.

Toppløs kvinne

ANTI-AGE ANSIKTSBEHANDLING

Anti-age ansiktsbehandling inkluding glykolsyre (AHA) peeling.

Glykolsyrer virker i huden gjennom å svekke bindningene mellom hudcellene i overhuden, og gir lett avskalling av gamle hudceller.  Dette gir en glattere, renere, strammere og mer vital hud.

 

Egner seg godt for moden hud, uren hud, ujevn hud eller en hud som bare trenger litt mer glød.

smiling Woman

ANTI-AGE + ØYEKUR ANSIKTSBEHANDLING

Spesialbehandling for moden, solskadet eller ”sliten” hud som trenger en boost. Behandlingen forebygger linjer og rynker samtidig som huden får rikelig med fuktigheten den trenger.

En unik øyebehandling som styrker og gjenoppbygger slapp og rynkete hud. Blodsirkulasjonen økes og mørke ringer og hevelser bekjempes. Hele øyepartiet blir synligere og mer åpent.

IMG_1489.jpg

SENSES SPA SIGNATUR ANSIKTSBEHANDLING

Senses Spa Signatur ansiktsbehandling er hudforyngelse i kombinasjon med utrensing og avslappende massasje.

 

Denne helhetlige behandlingen styrker cellefornyelsen og bekjemper fine linjer og rynker.

 

I tillegg bedres hudtone og tekstur. Resultatet er en klar hud med glød.
 

Botox-behandling

MESOTERAPI

Mesoterapi er en behandling som består av ingredienser som virker fuktighetsgivende og hudoppstrammende.

 

Behandlingen er effektiv, og utføres ved at man får en rekke små stikk i området som blir behandlet hvor næringstoffer blir sprøytet inn. Resultatet er en styrket hud, med optimal fukt og glød.

Profesjonell ansikts

MICRONEEDLING

I microneedling brukes en spesial laget penn til å lage mikroskopiske hull i huden, for å lure hudens celler til å tro at det har oppstått en skade.

Dette gjør at huden vil frigjøre et utall veksthormoner hvor kollagenproduksjonen settes i gang, og huden fornyer seg. Huden vil bli strammere, og få ny glød.

IMG_1438.jpg

 CAVITATION PEELING 

Kavitasjon peeling er en behandling som renser hud med hjelp fra ultralyd. Behandlingen er mekanisk og utføres ved hjelp av et spesielt munnstykke som produserer og fører ultralyd til huden. Under behandlingen skal huden fuktes og munnstykket skyves langsom langs huden. Under skyvningen dannes det bobler av vann fylt med gass. På denne måten fjernes døde hudceller og huden etterlates renere, glattere, lysere og mer uthvilt.