Ansiktsdyprens

 Dyprens er en grunnleggende behandling for deg som ønsker å ha en ren og velfungerende hud. En klassisk dyprens med utklemming passer for alle som har  tilstoppede porer, sorte prikker og kviser i ansikt, på rygg og decollete.

50/90 min

850,-

Klassisk ansiktsbehandling

Dette er en behandling for alle, kvinner og menn. Behandlingen inkluderer rens, peeling, utrensning samt en kremmaske tilpasset din hudtype.

Her får du huden analysert samtidig som vi utarbeider et anbefalt hjemmepleieprogram.

50 min

850,-

Akne behandling

Akne eller kviser skyldes betennelser i huden og forekommer hos de fleste unge mennesker, men akne kan også forekomme hos personer i voksen alder. Akne kan skyldes blant annet medisinske årsaker, hormonelle endringer, røyking og et usunt kosthold.  Våre behandlingene gir svært gode resultater. 

50 min

850,-

Kjemisk peeling

En peeling er en kjemisk eksfoliering av huden. En peelingbehandling fjerner gamle og skadede hudceller, i tillegg til urenheter dypt ned i porene. Behandlingen stimulerer huden til å produsere nye hudceller, noe som gir en jevnere hud med en frisk glød. Vi tilbyr en rekke forskjellige peelinger, tilpasset alle typer hud. Peelingene vi tilbyr har dokumentert effekt og utføres av sertifiserte hudpleiere. En peeling kan enten gjøres som en engangsbehandling, eller som en kur for et mer varig resultat.

50 min

950,-

Herbs2peel "B"

Herbs2peel er den mest naturlige profesjonelle hudpleiebehandling for sterk regenerering og korrigering. 

En forebyggende anti-aging behandling (også for hender, hals og bryst) En rask og svært effektiv regenerativ behandling. Optimalt forbereder huden for en stamcellebehandling. Ideell i korte intervaller som en intensiv behandling serie.

Passer for:

  • Hud-foryngelse, fine linjer og rynker, solskadet hud, ujevn hud og (hyper) pigmentering, arr, forstørrede porer, fet hud, urenheter i huden, follicular Hyperkeratose

  • Ulike skjemaer / alvorlighetsgrader av uren hud, cellulite, strekkmerker, sagging (magen,overarmene og lårene)

50 min

1290,-

Herbs2peel "C"

Den "Korrigerende" C-Peel er en dyp peeling behandling og et supert alternativ til andre hudforyngelsesmetoder, uten negative bivirkninger. I motsetning til kjemisk peeling og laser som skaper en kontrollert skade på huden for å generere ny cellevekst, penetrerer urtene som er sammensatt  dypt inn i huden, og viser healing, beroligende og regenererende egenskaper. C-Peel jobber med huden din for et bedre, tryggere og mer naturlig resultat på bare 5 dager!

Passer for:

  • Hud-foryngelse, fine linjer og rynker, solskadet hud, ujevn hud og (hyper) pigmentering, arr, forstørrede porer, fet hud, urenheter i huden, follicular Hyperkeratose

  • Ulike skjemaer / alvorlighetsgrader av uren hud, cellulite, strekkmerker, sagging (magen,overarmene og lårene)

 90 min

2500,-

Anti-age ansiktsberandling

Anti-age ansiktsbehandling inkluding glykolsyre (AHA) peeling. Glykolsyrer virker i huden gjennom å svekke bindningene mellom hudcellene i overhuden, og gir lett avskalling av gamle hudceller.  Dette gir en glattere, renere, strammere og mer vital hud. Egner seg godt for moden hud, uren hud, ujevn hud eller en hud som bare trenger litt mer glød.

50/90 min

890,-

Anti-age+ øyekur ansiktsbehandling

Spesialbehandling for moden, solskadet eller ”sliten” hud som trenger en boost. Behandlingen forebygger linjer og rynker samtidig som vi tilfører rikelig med fuktigheten i huden. En unik øyebehandling som styrker og gjenoppbygger slapp og rynkete hud. Blodsirkulasjonen økes og mørke ringer og hevelser bekjempes. Behandlingen gjør hele øyepartiet synlig yngre og mer åpent.

90 min

1290,-

Senses SPA signatur ansiktsbehandling

Senses SPA Signatur ansiktsbehandling er hudforyngelse i kombinasjon med utrensing og avslappende massasje. Denne helhetlige behandlingen styrker cellefornyelsen og bekjemper fine linjer og rynker. I tillegg bedres hudtone og tekstur. Resultatet er en klar hud med glød.

90 min

1290,-

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2023 by Beauty & Co. Proudly created with Wix.com